Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018
Home / βίντεο / Video- Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τις ραγάδες; – Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Video- Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τις ραγάδες; – Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα Δερματολόγος 

Η Δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα είναι ειδικευμένη δερματολόγος- αφροδισιολόγος, πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής με βαθμό «Άριστα».

Εργάστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα Παθολογίας και Παθολογικής Ανατομίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο μεγαλύτερο Δερματολογικό Νοσοκομείο της Ελλάδας, στο Νοσ. Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθήνας «Α. Συγγρός», όπου κατέχει σήμερα θέση Δερματολόγου -  επιστημονικού συνεργάτη στο Τμήμα «Peeling – Υπεριδρωσίας» και στο Τμήμα Ψωρίασης.

Μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφία ως ειδική Δερματολόγος στην Αισθητική Δερματολογία και Laser στο University of Colorado Hospital, στο Denver, Colorado, των ΗΠΑ.
Θεωρείται σήμερα μία από τους πιο εξειδικευμένους Δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς των αισθητικών εφαρμογών laser στην Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό χώρο. Είναι η υπεύθυνη Δερματολόγος και επιστημονική διευθύντρια του δερματολογικού τμήματος της κλινικής Cosmetic Derma Medicine. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής στην καρδιά της Αθήνας.

Ως ειδική Δερματολόγος είναι άριστη γνώστης της Δερματικής Ογκολογίας και των μεθόδων Δερματοσκόπησης και Χαρτογράφησης σπίλων, με μετεκπαίδευση που έλαβε χώρα στο τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημίου του Graz της Αυστρίας.

Η διδακτορική διατριβή της Δερματολόγου Δρ. Τσιατούρα Αμαλίας έχει θέμα: «Ανοσοϊστοχημική μελέτη της αγγειογένεσης και της λεμφαγγειογένεσης στο βασικοκυτταρικό και ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα του δέρματος καθώς και σε προκαρκινωματώδεις δερματικές αλλοιώσεις. Συσχέτιση με κλινικές παραμέτρους.»  Έχει επίσης συμμετάσχει ως Δερματολόγος – «investigator» σε πολλά ερευνητικά πρωτόκολλα και κλινικές μελέτες που αφορούσαν στην ψωρίαση και άλλα δερματολογικά νοσήματα.

Η Δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κληθεί να συμμετάσχει ως ομιλήτρια και συντονίστρια σε πολλά διεθνή και πανελλήνια συνέδρια. Άρθρα της Δερματολόγου έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα του ημερήσιου τύπου και πολλά περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως καλεσμένη Δερματολόγος σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ιατρικού ενδιαφέροντος.

Κατά την διάρκεια της ειδίκευσής της, αλλά και μετά από αυτήν, η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα έχει τιμηθεί με αρκετά βραβεία για την παρουσίαση επιστημονικών εργασιών της σε συνέδρια και της χορηγήθηκε το 2009 ειδική υποτροφία στη μνήμη του καθηγητού Ι. Δ. Στρατηγού από την Γ΄κλινική του Νοσ. «Α. Συγγρός».

Η Δερματολόγος Δρ. Τσιατούρα είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών

Δείτε Επίσης

Στις 8 Μαΐου η εκστρατεία «for HER» της Roche θα είναι δίπλα στα παιδιά και τις μητέρες τους

Την Κυριακή 8 Μαΐου, στη Γιορτή της Μητέρας, η οποία φέτος συμπίπτει με την Παγκόσμια ...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
YouTube