Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018
Home / Ειδήσεις / Δωρεάν ΩΡΛ εκτίμηση για παιδιά και ενήλικες

Δωρεάν ΩΡΛ εκτίμηση για παιδιά και ενήλικες

εξεταασεισ ακοησ

Τα Nοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Υγείαnet Αθηνών & Υγείαnet Περιστέρι, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή, σας προσφέρουν έως 15 Μαρτίου.

Η Διεθνής Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή, καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και διεξάγεται κάθε χρόνο στις 3 Μαρτίου, ημερομηνία η οποία επιλέχθηκε επειδή οι αριθμοί που τη σηματοδοτούν (3/3) μοιάζουν με αυτιά ανθρώπου. Η απώλεια της ακοής είναι μία από τις διαδεδομένες αναπηρίες των αισθήσεων παγκοσμίως, καθώς πάνω από 275 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια της εξέτασης.

Παράλληλα, εφόσον απαιτηθεί, θα παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ, η δυνατότητα διενέργειας τυμπανογράμματος (για παιδιά έως 16 ετών) ή ακοογράμματος (για ενήλικες 16 ετών και άνω).

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, τα προβλήματα ακοής μπορούν να αντιμετωπισθούν επαρκώς με μέτρα δημόσιας υγείας, όπως η ανοσοποίηση, η βελτίωση της μητρικής και παιδικής υγείας και οι ασφαλείς συνθήκες στους χώρους εργασίας.

Δείτε Επίσης

Δήμος Αθηναίων: Αρχίζουν στις 15 Μαΐου οι νέες εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

  Αρχίζει από την Κυριακή 15 Μαΐου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις νέες εγγραφές ...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
YouTube