Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018
Home / Έρχεται ο πελαργός / Video- Συμβουλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης

Video- Συμβουλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης

Ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης, αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Umberto Ρώμης και Αθηνών, διατηρεί το ιατρείο του στην Αγία Παρασκευή, στην Αθήνα. Με την αμέριστη υποστήριξη της συνεργάτιδας και συζύγου του Κασσάνδρας Θεοφανάκη, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με στόχο τη φροντίδα της γυναικείας υγείας.

Ο κ. Θεοφανάκης είναι τέως μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας. Διαθέτοντας άρτια επιστημονική εκπαίδευση και μακροχρόνια εμπειρία, εργάζεται με σκοπό την πρόληψη, διάγνωση και υπεύθυνη και αποτελεσματική θεραπεία των γυναικολογικών παθήσεων. Ειδικότερα, ασχολείται με θέματα γυναικείας γονιμότητας, εξωσωματικής γονιμοποίησης και προβλημάτων κύησης καθώς και με τη χειρουργική αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων και παθήσεων του μαστού (Ενδοσκοπική – Λαπαροσκοπική – Μικροχειρουργική).

 

Επίσης δραστηριοποιείται στη γυναικολογική ενδοκρινολογία και έχει εκπαιδευθεί στις εφαρμογές των laser στην γυναικολογία. Εκτός από τη γυναικολογία, ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης εξειδικεύεται και σε θέματα ουρολογίας και αντρικής στειρότητας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό, ο ιατρός εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και έγκυρες επιστημονικές μεθόδους για τη διαφύλαξη της υγείας του ασθενούς.

 

Δείτε Επίσης

Video- Πώς πρέπει να τρέφεται μια έγκυος; -Δρ. Άννα Κόμπου Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
YouTube