Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
Home / οι συνεργάτες μας / Δρ. Αλεξάνδρα Σκλαβούνου-Καθηγήτρια Στοματολογίας

Δρ. Αλεξάνδρα Σκλαβούνου-Καθηγήτρια Στοματολογίας

Η κα.Αλεξάνδρα Σκλαβούνου-Ανδρικοπούλου είναι Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος του τίτλου Master of Science του Πανεπιστημίου της Minnesota Η.Π.Α. και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει ως Επιστημονική Υπεύθυνος σε πολλά χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα και έχει διατελέσει προσκεκλημένη ομιλήτρια σε μεγάλο αριθμό Συνεδρίων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Göteborg της Σουηδίας. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά, κεφάλαια σε Ιατρικά βιβλία καθώς και εκπαιδευτική διαδραστική ηλεκτρονική εφαρμογή Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Παθολογίας του Στόματος.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Στόματος επί σειρά ετών.

Είναι Πρόεδρος της European Association of Oral Medicine – ΕΑΟΜ  (Ευρωπαϊκή Εταιρεία  Παθολογίας Στόματος).

Υπήρξε Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου, 2ου και 3ου  Πανελληνίου Συνεδρίου Στοματολογίας, Αθήνα Απρίλιος 2009, Σεπτέμβριος 2012 και Μάρτιος 2015 καθώς και του 11ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Στοματολογίας της ΕΑΟΜ, Αθήνα Σεπτέμβριος 2012.

Δείτε Επίσης

Aλκιβιάδης Φ. Παππάς Χειρουργός – Πρωκτολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Παν. Αθηνών

O Aλκιβιάδης Φ. Παππάς ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από ...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
YouTube