Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
Home / οι συνεργάτες μας / Δρ. Θεοφανάκης Παναγιώτης Γ. Χειρουργός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Δρ. Θεοφανάκης Παναγιώτης Γ. Χειρουργός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης, αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Umberto Ρώμης και Αθηνών, διατηρεί το ιατρείο του στην Αγία Παρασκευή, στην Αθήνα. Με την αμέριστη υποστήριξη της συνεργάτιδας και συζύγου του Κασσάνδρας Θεοφανάκη, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με στόχο τη φροντίδα της γυναικείας υγείας.

Ο κ. Θεοφανάκης είναι τέως μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας. Διαθέτοντας άρτια επιστημονική εκπαίδευση και μακροχρόνια εμπειρία, εργάζεται με σκοπό την πρόληψη, διάγνωση και υπεύθυνη και αποτελεσματική θεραπεία των γυναικολογικών παθήσεων. Ειδικότερα, ασχολείται με θέματα γυναικείας γονιμότητας, εξωσωματικής γονιμοποίησης και προβλημάτων κύησης καθώς και με τη χειρουργική αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων και παθήσεων του μαστού (Ενδοσκοπική – Λαπαροσκοπική – Μικροχειρουργική).

 

Επίσης δραστηριοποιείται στη γυναικολογική ενδοκρινολογία και έχει εκπαιδευθεί στις εφαρμογές των laser στην γυναικολογία. Εκτός από τη γυναικολογία, ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης εξειδικεύεται και σε θέματα ουρολογίας και αντρικής στειρότητας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό, ο ιατρός εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και έγκυρες επιστημονικές μεθόδους για τη διαφύλαξη της υγείας του ασθενούς.

Παναγιώτης Θεοφανάκης
Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος

Γαρυττού 178, Τ.Κ. 15343
Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλ.: 210 64 11 564
Κιν.: 6944 33 23 23, 6974 44 12 22,
       6948 48 11 46 (για ραντεβού)
E-mail: info@theofanakis.eu
Μαιευτήριο ΙΑΣΩ: 210 61 84 000
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 17:00 – 21:00 κατόπιν ραντεβού

Δείτε Επίσης

Aλκιβιάδης Φ. Παππάς Χειρουργός – Πρωκτολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Παν. Αθηνών

O Aλκιβιάδης Φ. Παππάς ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από ...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
YouTube