Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018
Home / Παιδί / Άρτος και Αγάπη

Άρτος και Αγάπη

Ποιοι είμαστε

Τον Μάρτιο του 2016 δημιουργήθηκε μια μικρή ομάδα εθελοντών, που ο αρχικός στόχος της είναι η σίτιση παιδιών απόρων οικογενειών της Αθήνας.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη χώρα μας ζουν περίπου 650.000 παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας. Αυτά τα παιδιά έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία.
Χιλιάδες βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας. Πρέπει να μιλάμε περισσότερο για αυτά καθώς είναι αναγκαίο να έχουν ίσα δικαιώματα με όλους. Ιδιαίτερα εν μέσω κρίσης όπου είναι και τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας. Συνεπώς δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε λόγια αλλά πολιτεία και πολίτες οφείλουμε έμπρακτα να αναδείξουμε αυτό το ζήτημα ως πρωτεύον.

Πρέπει να καταβάλλουμε όλοι κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η προστασία των παιδιών να ιεραρχηθεί ως απόλυτη προτεραιότητα.

Ο σκοπός μας

Η οργάνωση «Άρτος και Αγάπη» απευθύνεται σε επαγγελματίες τροφίμων με στόχο να προσφέρουν πρώτες ύλες για την κάλυψη γευμάτων απόρων παιδιών καθώς και των οικογενειών τους.  Θέλουμε να παρακινήσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους επαγγελματίες του χώρου ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε φροντίδα και αγάπη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο μόνος δρόμος για την αποφυγή εξαιρετικά ακραίων φαινομένων δυστυχίας είναι η αλληλεγγύη. Μια μικρή προσφορά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή και στην καθημερινότητα ενός παιδιού που βιώνει δύσκολες καταστάσεις.

Facebook Page: Άρτος και αγάπη

Δείτε Επίσης

Video- Αλλεργία στο γάλα και το αυγό –Σταυρούλα Γιαβή Aλλεργιολόγος Παίδων – Ενηλίκων

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
YouTube